“Suntem desfiinţaţi”. Echipa care a atras aprecieri şi aplauze în întreaga ţară trece prin momente dramatice

Publicitate

Dentaş Tărtăşeşti, campioana judeţului Dâmboviţa¸ se află în pragul desfiinţării, după cum au anunţat oficialii echipei.

Problemele mari au apărut în momentul în care echipa a doua a clubului, Dentaş 2 Tărtăşeşti, a decis să îşi schimbe denumirea în ACS Tărtăşeşti, renunţând lastatutul de „satelit”. ACS Tărtăşeşti ar urma să atragă toate fondurile, 30000 lei de la autorităţile locale şi 50000 lei de la sponsorul Dentaş. În aceste condiţii, Dentaş Tărtăşeşti, care a susţinut barajul de promovare în Liga a 3-a, împotriva Petrolului, va rămâne fără fonduri.

“Vă mullţumesc frumos pentru tot cei.ce.aţi fost lângă noi. Din acest moment, noi, FC Dentaş Tărtăşeşti ,echipa campioana a judeţului, suntem desfiinţaţi în localitatea pe care am făcut-o cunoscută în intreaga ţară. Aseară, în jurul orelor 19, am participat la ultima negociere şi s-a ajuns ca echipa care va reprezenta localitatea Tărtăşeşti să fie echipa a doua din Liga 5, cu fonduriile de la consiliu local (30 mii RON) şi 50 mii RON de la Dentaş. Deci, cum noi rămânem fără buget, nu ne-a mai rămas decât desfiinţarea”, a postat un mesaj în această dimineaţă Daniel Micu, preşedintele clubului din Tărtăşeşti, pe profilul personal de facebook.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele