Stadiul lucrărilor la DJ 720E, care va lega Târgoviștea de zona viitorului mall

Publicitate

Vizită de lucru pe șantierul de lucrări de la fosta unitate militară de la gara Târgoviște! Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a analizat zilele trecute stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720E, care va lega orașul de zona viitorului mall.

După o perioadă în care constructorii au fost amenințați cu rezilierea contractului pentru încetineala lucrărilor, s-a constatat că au fost finalizate lucrările de turnare a îmbrăcăminții asfaltice, stratul 1, pe sectorul cuprins între gara Târgoviște Sud și drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu.

În prezent, se execută lucrări de stabilizare a terasamentului pe drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu, de ridicare la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere pe sectorul pe care a fost turnat primul strat de asfalt. Totodată, se efectuează lucrări de montare a bordurilor și se realizează accesele laterale pe tronsonul cuprins între Bulevardul I. C Brătianu și centura municipiului Târgoviște.

Alexandru Oprea, președintele CJD, a solicitat reprezentanților constructorului menținerea unui ritm susținut al lucrărilor ce urmează a fi realizate în perioada următoare, respectiv finalizarea montării bordurilor și amenajarea fundației cu piatră spartă în vederea turnării primului strat de asfalt pe întreaga lungime a DJ 720 E și a drumului lateral de acces.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!