Şofer român de camion, arestat în Italia. Prins cu marfă de contrabandă de peste 250.000 de euro

Publicitate

Şoferii români de camion continuă să fie în prim plan. După ce în Italia au fost arestaţi recent patru şoferi care foloseau la benzinării un card fals de carburant, iar în ţară, în Prahova, poliţiştii au intrat tare într-o reţea de furturi din TIR-uri, la care complicii erau chiar şoferii, un alt şofer a fost reţinut la Napoli.

Acesta a fost oprit pe autostrada A1 din nordul oraşului italian. Poliţiştii au depistat că bărbatul în vârstă de 46 de ani transporta o tonă de ţigări de contrabandă. Acesta a plecat cu cinci cutii immense de lemn, sigilate, în care au fost găsite ţigările, de la o societate comercială din Târgovişte, pentru care lucra.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că nu ştia ce transport. Actele care însoţeau marfa arătau că el ar fi trebuit să fie la Salerno, iar adresa unde ar fi trebuit să descarce, lângă Napoli, a fost falsă.

45.000 de cartuşe de au fost găsite în camionul său, valoarea lor fiind de peste 250.000 de euro. Camionul i-a fost confiscat, iar şoferul este acuzat de contrabandă cu ţigări.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!