Situație epidiemiologică în județul Dâmbovița: 1342 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar alte 332 în carantină

Publicitate

Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a făcut, ieri, cunoscută situația epidemiologică la nivelul județului nostru.

Potrivit acesteia, În Dâmbovița se află în izolare la domiciliu 1342 de persoane asimptomatice, iar alte 2220 de persoane au ieșit din izolare.

De asemenea, 332 de dâmbovițeni se află în carantină, în centrele special amenjate, iar alte 46 de persoane au părăsit carantină. De menționat este și faptul că a fost suplimentată capacitatea de cazare instituționalizată până la 340 de locuri, din care 332 ocupate.

În ultimele două zile s-au întors din zonele roșii 187 de dâmbovițeni. Cu toții au fost plasați în carantină.

Pe de altă parte, potrivit anumitor surse abilitate din Dâmbovița, în județul nostru ar exista 22 de cazuri confirmare cu coronavirus, ci nu 23 sau 27 de, așa cum a apărut în comunicările oficiale, în ultimele zile.

Se pare că 16 dintre cazuri sunt internate și monitorizate în cadrul Secției de Boli Infecțioase Târgoviște, iar restul se află internate la spitale din București.

Până acum, în județul Dâmbovița există doar două decese din cauza coronavirusului. La nivel național, numărul deceselor a ajuns la 151.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!