Situație epidemiologică în Dâmbovița: 28 de persoane, infectate cu coronavirus. Alte 527 se află în izolare la domiciliu

Publicitate

Ionuț Parghel

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 se află în creștere în județul Dâmbovița.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, astăzi, 9 aprilie, în județul nostru există 28 de persoane confirmate cu coronavirus. Ultimul dâmbovițean depistat este o asistentă medicală, domiciliată în comuna Produlești, dar care este angajată a Institutului “Matei Balș” din București.

Pe de altă parte, conform Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în județul nostru se află în izolare la domiciliu un număr de 527 de persoane asimptomatice.

Alte 481 de persoane se află în carantină, iar un număr de 102 de dâmbovițeni au ieșit din carantină.

De la începutul pandemiei până în prezent, au ieșit din izolare la domiciliu 3035 de persoane.  Așa cum se cunoaște, în Dâmbovița au murit două persoane din cauza coronavirusului.

La nivel național, până acum, au decedat 246 de persoane. De asemenea, au fost infectați cu coronavirus 5 202 de români, iar alte 87 400 de persoane se află în izolare la domiciliu. În schimb, în carantină se află 25 586 de persoane, iar 647 de oameni s-au vindecat de virusul COVID-19.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!