Sfârșit tragic pentru un bărbat din Conțești. A fost lovit mortal de un tren

Publicitate

Un bărbat din Conțești, în vârstă de 62 de ani, a murit după ce a fost lovit de un tren în zona Autogării Sud, din orașul Pitești, în încercarea de a traversa calea ferată printr-un loc nepermis.

Tragicul eveniment a avut loc, miercuri, la podul de cale ferată din zona Autogării Sud, unde un tren Reggio circula pe ruta Curtea de Argeș-Pitesti.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri Pitești, ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și polițistii Serviciului de Transporturi Feroviare Argeș, care au demarat o anchetă.

În momentul când paramedicii au ajuns la locul evenimentului, aceștia nu au mai avut ce face și au constatat decesul bărbatului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele nefericitului eveniment. În momentul de față nu se cunoaște dacă a fost vorba despre un accident nefericit sau o sinucidere. Oamenii legii tind mult să creadă mai mult creadă că bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor, mai ales că mecanicul trenului și doi martori au declarat că acesta s-a aruncat în fața garniturii, potrivit ziarulargesul.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!