Semnal de alarmă al senatorului Adrian Țuțuianu. Hotelul Ceres și Spitalul din Pucioasa, azvârlite în față în criza COVID-19, deși Primăria orașului nu poate face față

Publicitate

Senatorul PRO România, Adrian Țuțuianu, continuă să ceară autorităților din Dâmbovița să se implice, în ceasul al XII-lea, pentru gestionarea situației generate de pandemia  de coronavirus.

Parlamentarul dâmbovițean, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis că situația spitalelor din județ este dramatică, iar la Pucioasa, lucrurile stau și mai rău.

”Printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Hotelul Ceres din centrul orașului Pucioasa a fost desemnat drept centru de carantinare pentru pacienții COVID-19, iar Spitalul Pucioasa – entitate suport. Situația acestui spital este DRAMATICĂ și nu mă joc cu vorbele. Sunt mesaje pe care le primesc de la medici și asistenți de acolo, neputincioși în fața pericolului, dar și mai neputincioși în fața aroganței de la județ.

Este evident că Primăria Pucioasa nu are capacitatea necesară să facă față unei asemenea provocări (oricum, decizia a fost luată peste capul autorităților locale).

În aceste condiții, URGENT trebuie ca Prefectul (dacă mai există), Consiliul Județean, Ministerul Sănătății să intervină pentru a asigura resursele necesare / altfel, vom asista la un dezastru”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu.

De altfel, potrivit Dambovita24.ro, președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, a acuzat azi, în cadrul unei conferințe de presă online, că în Dâmbovița Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, al cărei președinte este prefectul Aurelian Popa, nu s-a mai întrunit de 10 zile și membrii acestuia discută doar pe un grup de WhatsApp, deși suntem într-o situație de o gravitate majoră și în plină criză COVID-19.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!