Se lucrează de zor la stadionul din Târgoviște! Ultimele noutăți oferite de primarul orașului Cristian Stan

Publicitate

Stadionul „Eugen Popescu” începe să prindă tot mai mult contur! Cum toată lumea își dorește ca jucătorii Chindiei Târgoviște să evolueze cât mai repede acasă se lucrează de zor la arena din apropierea Casei Armatei.

Astăzi, autoritățile municipale au oferit noi informații de la stadion, după ce primarul orașului Cristian Stan a făcut o vizită la stadion. Potrivit edilului, se lucrează în continuare la tribuna nouă, unde întreaga structură metalică este în picioare, fiind deja turnat un prim segment din placa de la parter, zona primii 2 parapeți. Tot aici, se realizează șu scările de acces către tribună și se pune armătura pentru turnarea ultimul parapet, cel din zona din spate.

La tribuna veche, încăperile sunt pregătite pentru tencuit, iar la exterior se montează ultimele elemente ale construcției destinate mass-media.

În plus, se lucrează în continuare la rețeaua internă de alimentare cu energie electrică, la rețeaua de canalizare, dar și la branșamentul întregului obiectiv la rețeaua principală de alimentare cu energie electrică.

“Nu voi reveni acum asupra tuturor dificultăților proiectului (lipsa banilor, problemele cu documentația tehnică, etc), în mare parte depășite acum, însă vă rog să vă uitați la ultima poză postată, care reprezintă o parte din gardul încă în picioare.

Scrie “Trăiască Partidul Comunist Român” și face trimitere clară la epoca de când nu s-a mai investit nimic, dar nimic, la stadionul din Târgoviște.

Prin urmare, ca si dumneavoastră, nici eu nu mai am răbdare, însă în pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte modern, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele în vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon”, a transmis primarul Târgoviștei.

Mâine, de la ora 15.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, Chindia va evolua împotriva lui FC Argeș, într-un joc ce va conta pentru etapa a 25-a. După 24 de meciuri jucate, târgoviștenii ocupă locul 11, cu 27 de puncte acumulate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!