Se întâmplă în România! Romii privesc cum angajaţii primăriei le fac curat în gospodării. Stau cu mâinile în buzunare | VIDEO

Publicitate

Incredibil, dar adevărat. Postul de televiziune regional MDI TV a prezentat o filmare care surprinde momentele în care romii din Halta Teiş, de lângă Târgovişte, stau cu mâinile în sân sau cu ele în buzunare şi asistă, ca la un spectacol, cum angajaţii puşi de autorităţile locale le fac curat în propriile gospodării şi pe drum.

Mormane de gunoaie au scos munciitorii din zona care arată sub orice critică, asta în timp ce responsabilii acestei mizerii de nedescris stau deoparte, fără a se sinchisi să ofere o mână de ajutor. Scenea este uluitoare, dar arată în totalitate realitatea. Unii muncesc, plătesc taxe, îşi aduc contribuţia în societate, în timp ce alţii stau degeaba, pe spinarea altora.

Sursă video: MDI TV

Credeați că le-ați văzut pe toate?Asta-i maxima!Autoritățile le-au făcut curat în gospodării romilor din Halta Teiș de lângă Târgoviște!Angajații munceau de zor, romii….priveau!SHARE!

Publicată de MDI TV pe Marţi, 24 aprilie 2018

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!