Se dă undă verde la angajări în MAI! Din cauza deficitului de personal se deblochează mii de posturi

Publicitate

Ministerul Afacerilor Interne deblochează mii de posturi în încercarea de a acoperi deficitul de personal. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, astăzi, că dă undă verde la angajările în structurile MAI.

Șeful Internelor a anunțat că vor fi scoase la concurs 2 073 de posturi de ofițer, 33 de posturi de piloți. Ingineri de aviație și subofițeri și că cei 1 729 de absolvenți ai școlilor postliceale de agenție de poliție și subofițeri vor fi încadrați în structurile operative ale MAI.

“Pentru reducerea deficitului de personal, am aprobat pentru perioada următoare demararea procedurilor de concurs în vederea încadrării a 2 073 de posturi de execuție de ofițer, prin trecerea agenților de poliție, maiștrilor militari și subofițerilor în corpul ofițerilor.

De asemenea, în scopul acoperirii deficitului de personal din cadrul  Inspectoratului General de Aviație, am aprobat deblocarea a 33 de posturi de piloți, ingineri de aviație și subofițeri, în vederea încadrării directe și prin rechemare în activitate.

După jumătatea lunii decembrie, vor fi încadrați în structurile operative ale MAI cei 1 729 de absolvenți ai școlilor postliceale de agenți de poliție și subofițeri”, a precizat Marcel Vela.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!