Şcoala Altfel la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Ateliere de încodeiat ouă, cusături, modelaj sau mici lecţii de pian

Publicitate

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va desfăşura, în săptămâna 15-19 aprilie 2019, programul cultural educaţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, o săptămână dedicată activităţilor extracurriculare, program ce a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediţie.
Prin activităţile propuse, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa vine cu o alternativă specială la disciplinele obligatorii cuprinse în programele învăţământului preuniversitar. Astfel, prin intermediul meşteşugurilor tradiţionale, se doreşte promovarea frumuseţii artei populare româneşti, precum şi interdisciplinaritatea ca mijloc de dezvoltare şi stimulare a creativităţii elevilor.
Anul acesta, vă aşteptăm cu atelierele tradiţionale: încondeiat ouă şi pictură icoane pe sticlă, dar şi atelier de cusături, micul artizan, modelaj sau mici lecţii de pian.
Pentru înscrieri, cadrele didactice vor face programările telefonic la unul din următoarele numere de telefon: 0721327910 şi 0737572449. Taxa de participare este de 10 lei/copil, indiferent de numărul de ateliere pentru care se optează.
Vă aşteptăm cu drag!

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!