Scene de violență în Dâmbovița! Doi tineri au fost reținuți după ce au bătut pe stradă un adolescent de 19 ani

Publicitate

Doi tineri din Gura Șuții, de 17 și 22 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce vineri, 21 octombrie, au snopit în bătaie un adolescent de 19 ani, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan,

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astăzi, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

„La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut pentru 24 de ore doi tineri, în vârstă de 17 și 22 de ani, din Gura Șuții.

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind bănuiți că la data de 21 octombrie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Gura Șuții, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un tânăr de 19 ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!