Scandal monstru în localitatea Picior de Munte! Cauza conflictului a fost reprezentată de…un porc

Publicitate

Scandal monstru duminică de dimineață în localitatea Picior de Munte din cauza unui porc!

Mai mulți bărbați au vrut sa-și facă singuri dreptate în localitatea dâmbovițeană. Aceștia au cumpărat un porc viu pe care l-au înjunghiat chiar în ograda celui de la care cumpărase animalul. După o scurtă perioadă de timp, bărbații au revenit din nou la proprietarul porcului afirmând că acesta a fost bolnav.

“Cumpărătorii” au năvălit peste cel de unde au luat porcul spunându-i că în momentul când l-au tranșat animalul avea carnea “putredă”. În conflictul spontan apărut, între păgubiți și proprietarul porcului, unul dintre cei implicați în scandal ar fi executat un foc de de armă în plan vertical, așa cum reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

“Polițiștii secției nr.9 Poliție Rurală Mătăsaru, au fost sesizați că, pe raza localității Picior de Munte, are loc un conflict. Polițiștii s-au deplsat la fața locului pentru aplanarea conflictului, fiind identificate 8 persoane, care au fost conduse la sediul secției de poliție.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic între ele. Totodată un bărbat ar fi executat un foc de armă în plan vertical cu un pistol airsoft. Arma a fost indisponibilizată, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a vinovăției fiecărei persoane implicate în conflict”.

În urma conflictului, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Mai mult de atât, bărbatul care a tras cu pistolul ă fost sancțional contravențional pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 295/ 2004.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!