Șase jucători selecționați din echipa Dâmboviței U14 pentru penultima fază a Turneului Speranțelor. Pitaru: “M-aș bucura foarte mult ca doi-trei dintre ei să ajungă în lotul tricolor U14 al României”

Publicitate

Ionuț Parghel
Înființarea selecționatei U14 a Dâmboviței a reprezentat un lucru foarte bun.  În penultima fază a Turneului Speranțelor din echipa coordonată de Ionel Pitaru și antrenată de Cosmin Toboșaru au fost selecționați nu mai puțin de șase jucători. Astfel, după meciul dintre selecționatele Dâmbovița/Teleorman/Giurgiu – Prahova/Ialomița/Călărași  (6-2), județul nostru a oferit pentru noua fază a întrecerii nu mai puțin de șase nume care vor avea multe de spus în următoarea perioadă.

Jucătorii dâmbovițeni selectați care vor merge la turneul de pregătire de la Târlungeni, din perioada 16-23 iunie, sunt Adrian Terec (CSM Flacăra Moreni), Cristian Constantin (GȘA Nucet), Fabian Năstase (Kinder Târgoviște), Marian Pădurariu, Alexandru Petre și Mario Cristea (toți CSȘ Târgoviște). Interesant a fost și faptul că toți marcatorii din ultimul meci al selecționatelor, desfășurat la Alexandria, au fost numai dâmbovițeani: A. Petre (2), Cristea (3) și Năstase. “Mă bucură foarte mult că Dâmbovița a dat șase jucători în noua fază la Turneul Speranțelor. Pot să spun că din selecționata noastră au fost aleși cei mai buni. Singurul lucru care m-a deranjat a fost că Prahova a oferit șapte jucători, județ pe care noi l-am învins. Important va fi ca din cei șase, doi-trei să ajungă în naționala U14 a României. Un astfel de lucru m-ar bucura enorm”, ne-a declarat Ionel Pitaru, coordonatorul selecționatei U14 a Dâmboviței.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!