Șase jucătoare de la CSM Târgoviște, selecționate în naționala României de volei feminin

Publicitate

Parcursul bun avut de echipa de volei feminin CSM Târgoviște în sezonul 2018-2019 nu a rămas fără urmări. Numai puțin de șase dintre componentele grupării dâmbovițene au fost convocate în selecționata “tricoloră”pentru Silver European League.

Dintre componentele CSM-ului selecționate sub “tricolor” sunt Rodica Buterez, Lorena Ciocian, Mihaela Jeremic, Ramona Marciu, Diana Calotă și Alexandra Trică. În ceea ce o privește pe ultima jucătoare, după revenirea în prima reprezentativă a țării, aceasta a devenit noul căpitan al naționalei României. Mai mult de atât, pe lângă cele șase jucătoare, CSM Târgoviște mai oferă selecționatei “tricolore” pe antrenorul secund Alex Cosma și pe fizioterapeutul Rareș Stoica.

România debutează la Silver European League sâmbătă, 25 mai, în Sala Sporturilor din Alexandria, când vor înfrunta în primul meci Georgia, de la ora 17.00. La această competiție, România face parte din grupa A, alături de Georgia, Israel și Cipru.

Pe de altă parte, Silver European League reprezintă pentru naționala României o competiție de verificare utilă  înainte de participarea la turneul final al Campionatului European, programat în intervalul 23 august – 8 septembrie. Acesta va fi găzduit în acest an de patru țări: Ungaria, Polonia, Slovacia și Turcia. La EURO, România face parte din grupa C, alături de Croația, Azerbaidjan, Olanda, Ungaria și Estonia.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!