Salonul Avenue Dee din Târgovişte te scapă de problemele cu care se confruntă tenul tău! Promoții de nerefuzat la tratamentele faciale

Publicitate

Vrei să ai un ten perfect? Dacă își dorești acest lucru cu adevărat vino la Salonul Avenue Dee din Târgoviște și astfel poți scăpa în totalitate de problemele cu care se confruntă tenul tău! Pentru a avea o grijă și mai mare de tenul tău, Avenue Dee îți propune o serie de promoții la tratamentele faciale în luna octombrie. Una dintre cele mai importante promoții cuprinde o ședință de micropen și o ședință oxigen hiperbaric, la un preț mai mult decât avantajos.

Să cunoaștem mai multe despre Eclipse Micropen
Eclipse Micropen este un echipament miraculos pentru orice tip de ten însă cei care au trecut printr-o acnee severă, știu cât de greu este să scapi de urmele lăsate de aceasta, atât pe ten, cât și la nivel psihic. Eclipse Micropen face minuni pe cicatricile post acnee, fiind cel mai puternic tratament de regenerare, rejuvenare și restructurare a tenului într-o manieră biologică.
Ședințele se fac cu pauză de trei săptămâni între ele. În acest timp doamnele și domnișoarele vor trebui să-și protejeze fața cu cremă SPF 50.

De ce să alegi un tratament facial la Avenue Dee?
Pentru că:
îți oferă produse profesionale de calitate;
oferă atenție deosebită pentru tenul tău;
se oferă sfaturi potrivite tratarea problemei tenului tău;
profesionalism;
sfaturi și produse pentru îngrijirea tenului acasă;
o gamă largă de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și pentru toate problemele.
Așadar, tratamentul facial făcut cu grijă de specialiștii de la Avenue Dee oferă tenului tău prospețimea de care ai nevoie. Cu tratamentele faciale de la Avenue Dee redai strălucire și fermitate tenului tău!

Pentru mai multe detalii și programării puteți merge la sediul salonului aflat pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște sau puteți apela numărul de telefon 0760 263 282. De asemenea, detalii importante puteți afla și de pe www.salonavenuedee.ro sau de pe pagina de facebook a salonului http//www.facebook.com/avenuedee.dee.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele