Salonul Avenue Dee din Târgoviște, o oază de relaxare săptămânală. Născut din pasiunea pentru starea ta de bine

Publicitate

Salonul Avenue Dee din Târgoviște este specializat în tratamente corporale, faciale și masaj. De la bun început acesta s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. Pentru ca tu să te simți săptămână de săptămână în formă excepțională, Avenue Dee îți oferă o gamă largă de servicii și cu aparatură de ultimă generație, ce oferă rezultate garantate.

Menține fermitatea și suplețea pielii și redu semnele îmbătrânirii prin tratamente faciale care stimulează producerea naturală de colagen. Cu ajutorul tratamentelor corporale pielea devine netedă, fermă și tonifiată. Celulita se reduce sunstanțial, iar corpul se simte regivorant, așa cum își dorești tu. Masajul nu este un lux, ci un remediu extrem de eficient de prevenire, de menținere a sănătății și de încetinire a proceselor de îmbătrânire. Cum se apropie sezonul estival, cu mult soare, la Avenuee Dee au început pregătirile pentru ca tu să ai un corp frumos modelat. De asemenea, în perioadă următoare salonul te așteaptă cu mai multe aparate și surprize noi!

Avenue Dee te ajută să slăbești, să te tonifiezi, să te relaxezi și să uiți de rutina zilnică. Astfel, dacă îți dorești un loc al tău unde să evadezi, o oază de liniște, Avenue Dee te așteaptă cu drag de luni până sâmbătă, iar pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282.

Salonul Avenue Dee se află pe Bulevradul I.C. Brătianu din Târgoviște, vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Târgoviște. Pentru mai multe informații puteți accesa și pagina de http://www.facebook.com.avenue.dee.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!