S-a oprit apa în Moreni! Autoritățile locale distribuie apă potabilă cu 6 autocisterne. Vezi locurile de aprovizionare din oraș

Publicitate

Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița a anunțat întreruperea furnizării apei potabile în municipiul  Moreni, astăzi, 17 august, din cauza unor probleme apărute la sursa Paltinu din județul Prahova, privind calitatea apei. Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița a luat măsura de a sista furnizarea apei potabile în vederea igenizării  rezervoarelor și a rețelelor de transport, pentru a evita contaminarea apei potabile din orașul Moreni. Instituția a mai precizat că până la momentul furnizării apei, aceasta s-a încadrat în parametri potabilității.

“Compania de Apă își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Vă ține la curent în funcție de evoluția parametrilor a potabilității apei. Până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile din zona afectată, se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman decât după limpezire și fierberea apei timp de 10 minute”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

De asemenea, în urmă cu două ore, Primăria Municipiului Moreni și Compania de Apă Târgoviște –Dâmbovița au luat de îndată măsurile necesare pentru distribuirea apei potabile cu un număr de 6 autocisterne pe toată perioada în care alimentarea cu apă potabilă este întreruptă. Locurile de aprovizionare cu apă a populaţiei sunt următoarele:

– Primăria Moreni,

– Colegiul Naţional ,,I. L. Caragiale” Moreni,

– Şcoala Gimnazială nr. 1,

– Şcoala Gimnazială nr. 3,

– Str. Plaiului (intersecţie cu str. HCC),

– Str. 22 Decembrie (intersecţie cu str. I. L. Caragiale),

– Peco Moreni,

– Str. Trandafirilor,

– Str. Sirius (Şcoală),

– Pensiunea Rosa,

– Str. Pietriş (intersecţie cu str. Anul 1907),

– Stadion (str. Mihai Eminescu intersecţie cu Str. Petrolului),

– Piaţa Moreni,

– Str. Pâscov,

– Str. Codrului.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!