Revoltător! Un asistent şi un şofer de Ambulanţă, bătuţi crunt de câţiva rromi

Publicitate

Un asistent şi un şofer de Ambulanţă care au fost solicitaţi să intervină, duminică, pentru a acorda ajutor unei persoane rănite într-un conflict între mai mulţi romi în localitatea Zăvoi, judeţul Caraş- Severin, au fost agresaţi cu pumnii şi picioarele, cei doi ajungând la spital.
Potrivit poliţiştilor, în localitatea Zăvoi din judeţul Caraş- Severin a izbucnit, duminică, un conflict între mai mulţi romi.

La un moment dat, un apel la numărul de urgenţă 112 solicita intervenţia unei ambulanţe, după ce un bărbat ar fi fost tăiat la mână, scrie news.ro.
Un şofer şi un asistent de la Ambulanţă, din Oţelu Roşu, s-au deplasat la locul indicat, însă odată ajunşi cei doi au fost bătuţi cu pumnii şi picioarele de către romii aflaţi în conflict.
Şoferul Ambulanţei a încercat să îşi apere colegul, însă din cauza numeroaselor lovituri, acesta a fost nevoit să o ia la fugă şi să sune el însuşi la 112 după ajutor.

Poliţiştii au trimis mai multe echipaje în zonă, iar romii au fost greu de potolit. Până la sosirea forţelor de ordine, asistentul a fost bătut chiar în autospecială.
Cei doi angajaţi de la Ambulanţă au ajuns, în final, la Spitalul Municipal din Caransebeş unde au fost internaţi. Asistentul are mai multe coaste rupte şi acuză dureri la nivelul capului.
Poliţiştii au anunţat că au identificat o parte dintre agresori şi au fost deschise mai multe dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele