Revenire spectaculoasă pentru un punct prețios

Publicitate

FC Aninoasa s-a aflat foarte aproape de a “reteza” pe Atletic Bradu în etapa a șasea a campionatului. Doar neșansa din ultima parte a întâlnirii a dus formația din apropierea Târgoviștei să încheie la egalitate duelul cu argeșenii (2-2).

Echipa lui Cristian Bălașa a arătat împotriva Bradului o față nouă  și a avut puterea să revină de la 0-2, după ce oaspeții au marcat două goluri în debutul întâlnirii, prin Preda (8) și Golban (11-pen). Dublarea avantajului de către Bradu a împins dâmbovițenii să iasă la joc  mai mult ca niciodată. Cu o ambiție de fier aceștia au apăsat la maximum pedala de accelerație, în iar în minutul 17 Codroiu a redus din handicap, după ce a pus  latul la centrarea excelentă al lui Călinescu, trimisă în fața porții. După reușita lui Codroiu, Aninoasa a atacat neîncetat restabilirea echilibrului până la pauză, dar încercările lui Rusu (30), Marina (34) și Codroiu (38, 43, 45) au eșuat de fiecare dată. Forța Aninoasei s-a văzut și mai clar în repriza a doua. Beneficiind de un tonus bun elevii lui Bălașa s-au instalat rapid în terenul advers, iar la capătul unei acțiuni frumoase Sucală a restabilit egalitatea pe tabelă (48), pritr-un șut fără speranțe pentru Burci. Marcarea celui de-al doilea gol a dat și mai mult elan fotbaliștilor de la Aninoasa, dar în același timp s-a instalat și neșansa peste ei. La capătul unor atacuri continue Marina (57) și Bas (57) nu au putut găsi niciodată spațiul buturilor lui Burci. În schimb, sub încurajările asidue ale tribunei, I. Radu (76)  și Pahonțu (90) au irosit două ocazii enorme, care ar fi putut decide echipa învingătoare. Jocul  bun arătat de Marina et comp. cu Bradu reprezintă în mare parte restartul de care avea nevoie Aninoasa, după un început slab de campionat.

FC Aninoasa – Atletic Bradu   2-2 (1-2)
Marcatori: Codroiu (17), Sucală (48)/ Preda (8), Golban (11-pen).
Aninoasa: Priseceanu – Năstase, Marina, Neaga, Diță (56 Pahonțu) – Călinescu, Rusu, Blas, Sucală (64 Andronache) – Leotescu, Codroiu (75 I. Radu). Antrenor: Cristian Bălașa.
Bradu: Burci – Din (69 Ciucă), Șerban, Marin, Achim – Preda, Golban, Piscanu (65 Tănase), G. Jenaru (72 Marcu) – Tănăsescu (84 I. Constantin), R. Jenaru. Antrenor: Ovidiu Tică.
Stadion “Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 100.
Au arbitrat: Cosmin Roman – Ionuț Melinte, Tudor Cornea (toți din Iași). Observatori FRF: Lorant Veress (Sfântu Gheorghe) și Constantin Ciocoiu (Băicoi).
Cartonașe galbene: Neaga (11), Leotescu (71)/ Piscanu (34), G. Jenaru (36), Achim (40), Șerban (47), R. Jenaru (90).

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele