RESPECT! Un pompier dâmbovițean aleargă pentru copiii și tinerii cu dizabilități, în cursa Special Olympics România

Radu Toma Gabriel, pompier în cadrul Detașamentului Târgoviște, continuă dincolo de meserie dorința înnăscută de a-și ajuta semenii. În urmă cu 4 ani, a început voluntariatul la Fundația Special Olympics România, odată cu Jocurile Regionale Special Olympics România Târgoviște.

“A fost momentul care mi-a schimbat percepția și viziunea despre normalitate. E o definiție sau un termen pe care noi îl folosim atunci când ne comparăm cu persoanele cu nevoi special. Atunci am înțeles că noi avem nevoie de ei și nu invers”, a declarat Radu Toma Gabriel pentru site-ul specialolympicsromania.
De altfel, tot site-ul Fundației este și locul unde încă mai aveți trei zile la dispoziție pentru o donație. Aici, Radu Toma Gabriel a ajuns la suma de 5000 de lei, strânsă din 73 de donații. Banii vor fi folosiți de fundație în beneficiul persoanelor cu nevoi speciale, copii și tineri.
În afară de strângerea de fonduri, Radu Toma Gabriel va participa și la Cursa populară organizată de Special Olympics România care va avea loc în data de 14 octombrie, la București.
“Alături de mine sunt soția și fetele mele! Vreau să fiți și voi parte din acest act de suflet. Vă aștept să mă susțineti! Vă mulțumesc! Singura dizabilitate este să nu vezi abilitatea!”, a mai spus pompierul din Târgoviște.
Dacă vreți să fiți și voi parte din acest act de suflet, îl puteți susține pe Radu Toma în proiectul Sport pentru toți și vota la http://specialolympicsromania.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4642#.Wa1wrdHjwqg.facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!