Reputatul artist Tudor Gheorghe, propus cetățean de onoare în Dâmbovița

Publicitate

Ionuț Parghel

În plin scandal legat de ultimul spectacol al lui Tudor Gheorghe, artistul primește recunoștință în tot mai multe zone ale țării în ultima perioadă. La scurt timp după ce a fost numit cetățean de onoare al municipiului București, Tudor Gheorghe este pe cale să primească aceeași distincție și în Dâmbovița.

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, dar și vicepreședintele aceleiași organizații, Radu Popa, au redactat o scrisoare deschisă în care cer primarilor din Dâmbovița să-i confere reputatului artist titlul de cetățean de onoare, ca reacție a linșajului mediatic la care a fost supus acesta după apariția spectacolului intitulat “Degeaba 30”.

”Considerăm că acordarea distincției ar fi justificată de talentul și profesionalismul domnului Tudor Gheorghe puse atât în slujba poeziei culte românești, a muzicii dar și a teatrului, pentru contribuția sa la dezvoltarea valorilor tradiționale, pentru promovarea lor în societate prin intermediul culturii, toate acestea fiind gesturi asumate și recunoscute de opinia publică națională”, se precizează în scrisoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!