Regulile pe care le impunea un traficant de droguri din România. Poliţiştii au rămas uluiţi. “Nu faceţi…”

Publicitate

Peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Călărași, în urma a 3 percheziții domiciliare. O persoană a fost reținută și ulterior arestată preventiv.

La data de 19 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții în București. În urma activităților efectuate, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinței. Totodată, polițiștii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunțirea drogurilor, o râșniță electrică și 200 de lei. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din Călărași.

Cele nouă reguli ale traficantului

Traficantul avea un set de reguli, iar cei care vroiau să cumpere de la el trebuia să le respecte întocmai, alfel nu aveau parte de o tranzacţie. Regulile, nouă la număr, i-au amuzat pe poliţişti, care nu l-au iertat însă pe tânărul care comercializa droguri.  “Nu faceţi gălăgie pe hol. Nu deranjaţi ceilalţi vecini” sau “Nu parcaţi pe locurile altora” sunt doar câteva din regulile traficantului.

“Am apreciat că respecta regulile de conviețuire socială și nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis și comprimatele de MDMA pe care le-am găsit la percheziție. Bărbatul, la locuința căruia au fost descoperite drogurile, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului”, sună o postare pe pagina de facebook a Poliţiei Române.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele