Regina camioanelor este o şoferiţă de doar 21 de ani. Arată trăsnet şi conduce un „monstru” | FOTO

Publicitate

Ştefan Khalil
Șoferița de doar 21 de ani este invidiată de mulți șoferi din Europa. Martina McNally, de origine irlandeză, conduce un monstru  și are licență de camion încă din 2014. Tânăra spune că oamenii se uită ciudat când o văd la volanul TIR-ului.

Înafară de aspectul fizic care atrage atenția multor bărbați, irlandeza se face remarcată și datorită gigantului de camion pe care îl conduce. Aceasta a participat la numeroase expoziții de TIR, alături de camionul gigant.

Martina McNally a devenit celebră și datorită emisiunii ,,Stetsons and Stilettos” , care prezintă viața șoferilor prezenți la congresul anual Full of the Pipe Trucks Show Ireland.

Camionul pe care îl conduce este un Scania T-30, iar ea îl alintă Bully. Acesta are 730 de Cai Putere și atrage frecvent atenția, iar la competiții este mereu prezent în top 10 din Marea Britanie.

Într-un interviu, șoferița de 21 de ani spune că lumea este atât de surprinsă să vadă o fată tânăra și frumoasă la volan, încât se opresc în trafic să o privească. “Mi se întâmpla frecvent că oamenii care ma întâlnesc în trafic să spună: Uită-te la fata asta! Conduce un camion! Copiii, spre exemplu, arată spre mine. Nu vezi în fiecare zi o femeie tânăra la volanul unui camion.”

După ce a fost prezentă la emisiunea ,,Stetsons and Stilettos’’ , Martina a primit foarte multe apeluri de la femei care vor să se facă soferiṭe pe TIR. “Sunt multe fete care îmi trimit mesaje spunandu-mi că vor să se apuce de aceasta meserie. Eu le încurajez să se implice sută la sută. Este o chestiune de încredere în sine.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!