Răzbunarea unui atlet morenar care a vrut să se lase din cauza neajunsurilor financiare! A devenit dublu campion al României la Școlare

Publicitate

Atletul morenar Ionuț Stancu și-a arătat încă o dată adevărata valoare! Aflat la un pas de retragerea din atletism din cauza resurselor financiare  precare, sportivul legitimat la CSȘ Târgoviște a strălucit din plin la Campionatul Național Școlar, desfășurat la Complexul Sportiv “Nicolae Dobrin”, la sfârșitul săptămânii trecute. Atletul pregătit de Nicolae Guțoiu a răzbunat toate neajunsurile pe pista din “Orașul lalelelor” și a devenit dublu campion național universitar în probele de fond. Astfel, sportivul de la CSȘ Târgoviște a obținut aurul în proba de 5 000 metri, cât și în cea de 3 000 metri.  În prima probă, Daniel a oprit acele ceasului la 16:09.23, iar la a doua cursă la 9:10.79. În urma rezultatelor bifate în ultimii anii și mai ales în acest sezon, morenarul a arătat că este un atlet valoros care merită să meargă mai departe în sportul de performanță.

Un alt atlet  de la  CSȘTârgoviște, care s-a remarcat din plin la Naționalele Școlare a fost și Gabriel Șerban. La capătul unor evoluții pe măsură, elevul lui Nicolae Guțoiu și-a trecut în cont argintul în proba de 3 000 metri (9:24.16) și bronzul în cursa de 5 000 metri plat (16:39. 94).

De asemenea, tot Naționalele Școlare medalie de aur a obținut și Ionuț Mălin Șerban. Sportivul de la CSȘ Târgoviște, pregătit de Cornel Pătrășcan, a reușit să termine pe primul loc la aruncarea suliței.

În schimb, Gabriel Chiran (CSȘ Târgoviște), antrenat de Mihai Prodan, s-a clasat pe locul 6 în proba de 3 000 metri fond.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!