Răsturnare de situaţie în cazul șoferului de TIR român care a murit în Irlanda în urma unei altercaţii cu un alt şofer

Publicitate

Ştefan Khalil
Un șofer român a fost găsit mort, în Irlanda, lângă TIR-ul pe care îl conducea, după ce a avut o altercație cu un alt șofer de tir irlandez în trafic și s-au luat la bătaie. În prima fază, polițiștii l-au găsit vinovat pe șoferul irlandez, pentru că i-ar fi acordat lovituri prea puternice în timpul luptei. Motivul însă a fost cu totul și cu totul altul pentru care românul și-a pierdut viață.

Șoferul român în vârstă de 52 de ani, se deplasa spre portul Rosslare, când a fost implicat într-un incident în trafic cu un alt șofer de tir irlandez. După ce s-au șicanat reciproc, cei doi au oprit tirurile unul lângă altul și au început să se certe. De la ceartă au ajuns la violență, iar românul a căzut lat în urma loviturilor primite. Șoferul irlandez s-a urcat în mașină și a plecat de la fața locului, iar după o oră a fost prins de poliție și a ajuns sub arest.

În urmă rezultatelor autopsieii, anchetatorii au descoperit că nu loviturile primite în timpul conflictului cu șoferul irlandez au fost cauza morții românului. Medicii au descoperit că a suferit un atac de cord și niciuna dintre lovituri nu l-ar fi dus la deces, chiar dacă bărbatul român a fost lovit cu bestialitate. Șoferul irlandez a fost eliberat de sub arestul poliției.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!