Radu Zegheru a devenit antrenorul juniorilor republicani de la FCM Târgoviște. “Vreau calificări la turneele finale”

Publicitate

Grupele de juniori republicani de la FCM Târgoviște au un nou antrenor începând de săptămâna trecută. Noul tehnician al puștilor de la Șotânga a devenit Radu Zegheru (31 ani), fost portar la formația finanțată de Ghiorghi Zotic.

Acesta i-a luat locul lui Marian Zgâmbău, care a decis să meargă în străinătate. Chiar dacă la meciurile oficiale va sta pe bancă și Puiu Becheanu, Zegheru țintește obiective îndrăznețe cu speranțele FCM-ului. Fostul goal-keeper și-a propus să califice ambele grupe la turneele finale din cadrul Campionatelor Naționale. Aflat la prima experiență de acest fel, Zegheru a considerat că meseria de antrenor e dificilă la copii și juniori.

“Am preluat cele două grupe de juniori republicani ale FCM-ului și sper să fac treabă bună. În fruntea acestor grupe nu cred că voi sta prea mult pentru că eu mai fac și altceva. Dar, cât le voi antrena îmi doresc să ating cele mai bune rezultate. E foarte grea meseria de antrenor la juniori. Mai mult de atât, după ce am ajuns aici am găsit copii cărora le lipsesc o pregătire temeinică. Dacă nu vor învăța nimic în acest an trebuie să se lase pentru că fotbalul nu este pentru toți. Ne pregătim zi de zi și am încredere în ei că vor înțelege filozofia antrenamentelor mele. Dacă vor da totul la antrenamente, cu siguranță vor da totul și în meciuri. Ca antrenor la aceste grupe mi-am propus calificări la turneele finale”, ne-a declarat tânărul antrenor.

Echipele pe care le-a bifat Zegheru în carieră au fost CSȘ Târgoviște, Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Chindia Târgoviște, Astra, Fortuna Câmpina și FCM Târgoviște.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!