Puneți mâna pe trofeu! CSȘ Târgoviște luptă astăzi pentru Cupa României la fotbal feminin. Giorgiana Vasile: “Suntem pregătite pentru câștigarea finalei”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de fotbal feminin CSȘ Târgoviște este gata pentru cel mai important meci al sezonului! Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul “Municipal” din Sfântu Gheorghe, formația dâmbovițeană, antrenată de Mihai Tătăranu,  va înfrunta pe Heniu Prundu Bârgăului, în finala Cupei României, ediția 2017-2018.

Dâmbovițencele își doresc să pună mâna pe trofeu pentru a încheia în forță actuala stagiune. Acestea sunt conștiente că vor avea parte de un meci infernal, dar în același timp cunosc foarte bine că au potențialul necesar pentru a deveni învingătoare. Căpitanul echipei târgoviștene, Giorgiana Vasile,  consideră că munca, ambiția și seriozitatea reprezintă atuurile CSȘ-ului în duelul cu Prundu Bârgăului. “O să fie un meci greu, dar și echilibrat. Ambele echipe vor lupta până la ultimul fluier al arbitrului pentru câștigarea trofeului. Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie. Acest lucru s-a văzut în parcursul nostru de până acum. Munca, ambiția, devotamentul și seriozitatea reprezintă atuurile noastre. Cu siguranță suntem pregătite pentru câștigarea finalei. Suntem, de asemenea, și motivate. Pe de altă parte, emoțiile sunt mari, dar până la ora jocului sperăm să le transformăm în emoții constructive și să demonstrăm că merităm Cupa”, ne-a căpitanul lui CSȘ Târgoviște.

La a doua finală cu CSȘ Târgoviște

Ajunsă la 25 de ani și originară din Teleorman, Giorgiana Vasile este cea mai experimentată jucătoare a formației dâmbovițene. Finala de astazi nu va reprezenta o premieră pentru cea care îmbrăcă tricoul CSȘ-ului de zece sezoane. Meciul de la Sfântu Gheorghe va reprezenta  pentru Giorgiana a doua finală de Cupă la care va participa alături de CSȘ, după ce-a mai făcut-o și în urmă cu zece ani, când formația dâmbovițeană s-a recunoscut înfrântă de Ripensia Timișoara. “La începutul sezonului ne gândeam să egalăm performanța de anul trecut, când am ajuns în semifinale. Acum, mă bucur enorm că așteptările mele și ale colegelor au fost depășite, iar echipa a ajuns să joace cu trofeul pe masă și cu șanse mari de reușită. Mă aflu la a doua finală de Cupă cu CSȘ, dar aceasta e cea mai importantă pentru mine. În urmă cu zece ani eram mai mică și nu am conștientizat cât de importantă era finala. Însă, acum e altceva. Am emoții poate mai mari decât cea mai mică fată din lot, însă așa cum am spus la ora meciului determinarea și dorința de a câștiga finala ne vor ajuta să scăpăm de emoții și să ne bucurăm de momentul nostru”, ne-a precizat Giorgiana Vasile, jucătoare care a lăsat și  un frumos mesaj tuturor susținătorilor a echipei CSȘ Târgoviște. “Mulțumim tuturor care cred în șansa noastră de a câștiga finala. Am văzut că sunt foarte mulți alături de noi, iar acest lucru ne motivează foarte mult. Ne dorim să-i răsplătim pe toți prin câștigarea trofeului”. CSȘ Târgoviște și-a asigurat prezența în ultimul act al întrecerii după ce a trecut în semifinale de Piroș Security Arad, cu 6-2. În schimb, oponenta sa de azi, Heniu Prundu Bârgăului a urcat în finală, după ce-a trecut în penultimul act de Vasas Femina, cu 7-6, după executarea loviturilor de departajare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!