PSD Dâmbovița are un nou președinte, ales în cadrul Conferinței Extraordinare. Competiție istorică în Organizația Județeană a social-democraților

Publicitate

Duminică, 19 ianuarie 2020, la Casa de Cultură a Tineretului din Târgoviște, a avut loc Conferința Extraordinară Județeană a PSD Dâmbovița.

În prezența președintelui interimar al PSD Dâmbovița, Marcel Ciolacu, delegații din județ au avut de ales în fruntea organizației între fostul ministru, actual europarlamentar Rovana Plumb și deputatul Corneliu Ștefan.

În urma votului secret, președinte al PSD Dâmbovița a devenit tânărul parlamentar Corneliu Ștefan care a obținut 129 de voturi, în timp ce contracandidata Rovana Plumb a obținut 74.

Secretar general (de altfel, singurul candidat pentru acest post) a fost ales primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

După încheierea votului, cei doi contracandidați au declarat:

Rovana Plumb: ”Am fost împreună, am trecut prin bătălii puternice, important este că după această conferință ieșim mai întăriți, mai uniți. Vreau să îl felicit pe Corneliu Ștefan, o tânără speranță, sunt convinsă că a acumulat experiență de când în partid și am convingerea că, împreună cu Titus (n.n. – senatorul Titus Corlățean) și cu primarul municipiului Târgoviște, cu fiecare colegă și coleg din organizație, anul acesta va fi anul victoriei la Târgoviște și în Dâmbovița , nu pentru PSD, ci pentru dâmbovițeni, pentru români”.

Corneliu Ștefan: ”Mulțumesc conducerii centrale a partidului, mulțumesc tuturor colegilor, și celor m-au votat, și celor care nu m-au votat și vreau să îi asigur că voi asigura un echilibru, voi asigura unitatea în partid, iar de mâine spiritul de echipă va funcționa. A fost o competiție istorică în Dâmbovița, niciodată în 30 de ani nu a fost o bătălie pentru funcțiile de președinte și de președinte executiv.”

Corneliu Ștefan a intrat în PSD în urmă cu 19 ani, ocupând – de-a lungul anilor – funcţia de preşedinte de organizaţie de tineret, vicepreşedintele organizaţiei judeţene și preşedinte executiv la Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!