Promoție la Salonul Avenue Dee din Târgovişte! Slăbit localizat eficient și rezultate măsurabile în timp record, fără ore pierdute la sala de fitness

Publicitate

Liposucția fără bisturiu este acum posibilă cu tehnologia HimFu (ultracavitație multifocală în trei straturi), non-invazivă și nedureroasă! Alege 5/10 ședințe de tratament și descoperă beneficiile pe pielea ta. Slăbirea localizată este realizată prin unde focalizate, care distrug garantat și în siguranță 7-8 milioane de adipocite.

Slăbit localizat eficient și rezultate măsurabile în timp record, fără ore pierdute la sala de fitness
Acum este posibil cu tehnologia HImFU –ultracavitație multifocală în trei straturi. Distruge adipozitățile și elimină aspectul de coajă de portocală pentru efecte wow, similare cu cele ale liposucției chirurgicale. Nu, nu te speria! Este o procedură sigură, non-invazivă și, firesc, nedureroasă!
Promoție valabilă până la sfârșitul lunii iunie
Preț de listă – 750 lei/ 5 ședințe;
Preț promoțional 450 lei / 5 ședințe – tratament “liposucție fără bisturiu” cu HImFU (ultracavitație multifocală în trei straturi) – 30 minute/ ședința;
Preț de listă 1400 lei/ 10 ședințe;
Preț promoțional 900 lei/ 10 ședințe – tratament “liposucție fără bisturiu” cu HImFU (30 min/ ședința).
La achiziționarea unui pachet de 10 ședințe se oferă gratuit și 10 ședințe de electrostimulare.
HIFU MULTIFOCAL cu HImFU
HImFU este tehnologia care are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală, distrugerea definitivă a unui număr important de adipocite, dar fiind non-invazivă și nedureroasă;
Acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență, producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.
HImFU cea mai sigură și eficientă tehnologie
Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35-80 kHz), terapia HImFU cu frecvență înaltă (2.7 MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 4 cm în doar o sesiune, dar cu adâncime de penetrare controlată de până la maximum 3 cm;
HimFU – terapie unică, patentată pentru slăbirea localizată prin unde focalizate care distrug garantat și în siguranță 7-8 milioane de adipocite – rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduți după fiecare ședință.
Avenue Dee, atelierul tău de frumusețe!
Pentru tine am creat un ambient plin de căldură, relaxant, confortabil, elegant și modern, dotat cu toată aparatura necesară pentru a te răsfăța cu cele mai plăcute ședințe de înfrumusețare.
Avenue Dee poate fi locul în care vei deveni femeia din visurile tale. Ne dorim ca din momentul în care păsești în salonul nostru să ai senzația că aici este locul tău în care te simți ca acasă.
Personalul Avenue Dee este bine instruit și își oferă cele mai noi și revoluționare tratamente în materie de frumusețe și întreținere corporală, cu aparatură de top, de ultimă generație. O vizită la salonul nostru cald te va ajuta să te reconectezi cu tine și să te simți și mai frumoasă! Frumusețea vine din interior, însă aspectul exterior ne garantează starea de bine. Te așteptăm cu drag la salonul nostru, oaza noastră de răsfăț. Răsfăț și frumusețe!
Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul Avenue Dee, aflat pe Calea Domnească, nr. 226, Târgoviște (în incinta Clinicii Valleriana).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele