Proiecte importante! Cum se transformă oraşul Găeşti

Publicitate

Încă un proiect depus de Primăria Găești a fost acceptat la finanțare. Primarul orașului, Gheorghe Grigore, a semnat contractul de finanțare cu fonduri europene privind Reabilitarea, modernizarea și extinderea Centrului de zi pentru Persoane Vârstnice. Acesta are o valoare de 3 milioane lei.

”În acest moment, pe lângă acest proiect, mai avem în derulare încă două: Prin Programul Național de Dezvoltare Locală – deci cu bani guvernamentali – Construire Creșă în zona ANL, investiție de 4,89 milioane lei, la care a început execuția. Extindere și reabilitare Grădinița Inocența – proiect în valoare de 4,81 milioane lei, s-a ținut licitația și în curând începem execuția. Reabilitare și extindere Școala Radu cel Mare, proiect în valoare de 4,7milioane lei – lucrare ce va începe la sfârșitul anului școlar”, a declarat edilul de la Găești.

Amintim că, prin Compania Națională de Investiții, în toamna anului trecut a demarat construcția bazinului de înot, un proiect cu o valoare de 6,5 milioane lei. Lucrarea va fi încheiată în luna octombrie a acestui an.

”Am reușit să atragem proiecte în valoare de 23,9 milioane lei”, a încheiat primarul Gheorghe Grigore.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!