Probleme la Flacăra Moreni! Gabriel Paraschiv: “Suferim la toate nivelurile”

Publicitate

Flacăra Moreni nu se prezintă în cele mai bune condiții pentru meciul cu Gloria Cornești, ce contează pentru faza secundă a Cupei României. Jocul cu divizionara D îi prinde pe “lupii” lui Gabriel Paraschiv nepregătiți pe mai multe fronturi. Flacăra va merge pe cartea victoriei în deplasarea de la Cornești, dar conducerea tehnică a lăsat de înțeles că nu se așteaptă la prea multe de la acest joc.

“Nu o să am prea mari așteptări pentru că suferim la toate nivelurile. Suferim de la cel oranizatoric până la cel ce ține de joc. Mai mult nu o să dezvolt fiindcă ține de bucătăria noastră internă. Evoluțiile noastre în pregătiri au fost cu mult sub ce îmi doresc eu să văd. Până când lucrurile vor intra în normalitate, acestea vor afecta viața echipei. Sperăm ca aceste lucruri să se rezolve repede pentru a putea intra și noi pe un făgaș normal. Mari așteptări nu o să am nici de la acest joc, cum nu o să am nici de la primele jocuri din campionat. Flacăra nu poate spera în momentul de față la mari lucruri. Flacăra merge la Cornești să joace, iar băieții sper să facă un joc bun. Sperăm să practicăm un fotbal frumos și vom vedea ce va fi pe teren”, ne-a precizat Gabriel Paraschiv.

Pentru morenari disputa cu Gloria Cornești va reprezenta primul joc oficial din stagiunea actuală. Elevii lui “Pară” au înregistrat în testele de verificare patru victorii și două înfrângeri, dar eșecurile au venit în fața unor adversari din Liga a 3-a.
Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele