Probleme la Chindia! Pleacă Cristi Cherchez? Grigore a fost exclus din lot

Publicitate

Conflict deschis între Chindia Târgoviște și atacantul Cristian Cherchez. Jucătorul se pare că nu a făcut deplasarea la Motru pentru meciul cu Pandurii Târgu Jiu din cauza faptului că nu ar mai vrea să continue lângă Turn după ce a primit o ofertă tentantă de la o echipă din Liga 1.

Cum oficialii clubului nu doresc să-l lase să plece, fotbalistul a decis să nu însoțească echipa la Motru în semn de protest. Cherchez s-ar fi înțeles cu reprezentanta Ligii I, dar acesta nu poate părăsi Târgoviștea pentru că e legat de contractul pe care îl are în prezent cu Chindia. „Nu pot să spun nimic despre situația mea în acest moment. Sper să mă înțelegeti. Zilele viitoare o să spun mai multe”, ne-a declarat atacantul. Ultima echipă din Liga I care l-a dorit pe Cherchez a fost Dinamo București, la începutul anului 2014. În acea iarnă, atacantul a mers în cantonament cu roș-albii, dar totul a picat după ce cluburile nu s-au înțeles în privința sumei de transfer. De asemenea, în vara lui 2016, de serviciile jucătorului s-au interesat și francezii de la Guingamp, dar șefii Chindiei s-au opus să dea probe la gruparea din “Hexagon”.

Grigore, exclus din lot!

Mijlocașul Adrian Grigoare pare a avea și el viața grea la Chindia Târgoviște. Acesta a fost exlus din lotul primei echipei, iar la începutul acestei săptămâni a fost trimis să se antreneze cu echipa de juniori A a clubului. Potrivit unor surse, conducerea tehnică ar fi luat această decizie pentru că ar fi fost găsit “țap” ispășitor pentru înfrângerea cu UTA Arad și că el ar fi principalul vinovat pentru golul marcat de Curtuiuș în finalul meciului. Cert e faptul că problemele apărute nu fac bine Chindiei, iar rezultatele echipei în debutul campionatului nu sunt dintre cele mai bune.

Ionuţ Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele