Echipa naționala U19 a României s-a reunit, sâmbătă după-amiază, pentru “dubla” amicală cu Macedonia, programată pe 31 august, și respectiv 2 septembrie. În cadrul lotului convocat de selecționerul Adrian Boiangiu se regăsesc doi portari dâmbovițeni: Andrei Vlad și Marian Aioani.
Primul este portar la FCSB București, iar al doilea la Chindia Târgoviște. În ceea ce-l privește pe Aioani, acesta a fost folosit de Nicu Croitoru în disputa cu Foresta Suceava, câștigată de Chindia cu 6-0. Tânărul goal-keeper a fost trimis pe teren în actul secund, în locul mult mai experimentatului Iustin Popescu, achiziționat în această vară de la Dinamo București. Lotul României cuprinde următorii jucători pentru “dubla” amicală cu Macedonia: Andrei Vlad (FCSB București), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Alexandru Costache (Concordia Chiajna) – portari, Denis Hăruț, Cristian Podină (ambii ACS Poli Timișoara), Cristian Băluță, Robert Neciu (ambii Viitorul Constanța), Constantin Dima (Sepsi Sfântu Gheorghe), Andrei Trușescu (AS Roma), Ricardo Grigore (Dinamo București) – fundași, Radu Boboc, Mihai Ene (ambii Viitorul Constanța), Vlad Dragomir (Arsenal), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Liviu Gheorghe, Florin Vasile (ambii in Vasile i (eș), anța), ) – fundașrtari,ian Aioani (Chindia Târgoviște), onat în această vară de la Dinamo București. Dinamo), Radu Bârzan (FC Argeș), Claudiu Micovschi (FC Genoa), George Merloi (Rennes), Andrei Cordea (Novara Calcio) – mijlocași, Robert Moldoveanu (Dinamo), George Ganea (AS Roma) și Andrei Sîntean (Slavia Praga).
La Târgoviște, începând din această toamnă, Liceele Transporturi Auto și Tehnologic ”Nicolae Mihăescu” vor intra în noul an școlar comasate, iar cursurile se vor desfășura în locația celui din urmă.
Fuziunea a fost stabilită în Consiliul Local Municipal astfel: Liceul Transporturi Auto își păstrează personalitatea juridică, dar cursurile se mută la Liceul ”Nicolae Mihăescu”. S-a ajuns la această variantă, după ce s-a constatat că în toamna anului 2016 niciun elev nu a optat pentru Liceul ”Nicolae Mihăescu”, deși acesta dispune de o bază materială și de condiții bune, în timp ce la Liceul Transporturi Auto au funcționat anul școlar trecut 17 colective de elevi în 8 săli de clasă.
Și pentru că tot a fost stabilită fuziunea, s-a luat hotărârea ca și Liceul Tehnologic ”Nicolae Mihăescu” să intre în această vară într-un proces de reabilitare, astfel încât în septembrie să își primească elevii cu parchet nou, mobilier didactic modern, teren de sport reabilitat și săli de clasă zugrăvite și igienizate.
Potrivit primarului Cristian Stan, tot la acest liceu, devenit noul sediu al Liceului Transporturi Auto, va fi implementat și un proiect de eficientizare energetică, prin reabilitare și consolidare, finanțarea având o valoare de peste 13 milioane lei și urmând să fie accesată prin Programul Operațional Regional.