Primăria Târgoviște a primit finanțare pentru 40 de obiective. Ce investiții sunt prevăzute

Publicitate

40 de proiecte de investiții ale municipiului Târgoviște au fost aprobate la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL II, cu derulare până în anul 2020.

Potrivit listei de obiective publicată pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), cele 40 de investiții ale municipiului Târgoviște vizează: 30 de dotări de cabinete medicale școlare – din care trei de medicină dentară, dotare cu echipamente și mobilier didactic și de laborator a Grădiniței nr. 1 și a Școlii ”I.Al. Brătescu Voinești”, modernizarea și echiparea Grădiniței nr. 13, reparații capital străzi (un prim pachet), extindere și reabilitare cinci creșe, reabilitarea, eficientizarea energetică a unor clădiri publice. Cele mai mari sume vor merge către reparațiile străzilor – 3.217.650 lei și reabilitarea termică – 3.533.056 lei, dar mai ales către creșe.
Chiar dacă apare pe listă cu toate aceste 40 de obiective, pentru ca municipiul să primească finanțarea este necesar ca Primăria Târgoviște să transmită la Ministerul Dezvoltării documentațiile necesare (care nu sunt puține) până pe 30 noiembrie.
Per total, judeţul Dâmboviţa a primit finanţare pentru 246 de obiective de investiţii (din 425 de solicitări depuse), în valoare totală de 747.745.132,34 lei (aproximativ 164 milioane euro).
Lista obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora prin finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, poate fi vizualizată pe pagina oficială a Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, la secţiunea Lucrări publice – Programul Naţional de Dezvoltare Locală – http://www.mdrap.ro/lucrari-publice/pndl/programul-national-de-dezvoltare-locala.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele