Primăria Municipiului Târgoviște a reacționat rapid după reținerea a trei persoane din cadrul departamentului economic: “Noi am făcut sesizarea către Parchet”

Publicitate

Primăria Municipiului Târgoviște a reacționat rapid după ce a fost făcut anunțul oficial cu privire la reținerea a trei persoane  din cadrul departamentului economic al instituției pentru delapidare.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgoviște au transmis că sesizarea către Parchet a fost făcută chiar de reprezentanți ai primăriei în urmă cu trei ani, după un control al Curții de Conturi, unde se sesizau anumite nereguli în acea perioadă.

Mai mult de atât, într-un comunicat emis de Primăria Municipiului Târgoviște, se precizează că nu este nicio problemă cu proiectele din oraș, care se află în derulare.

“Pentru a curma orice supoziții eronate, Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința opiniei publice următoarele precizări: Dosarul despre care se face referire în spațiul public este generat de o plângere formulată chiar de către Primăria Târgoviște, în anul 2017, în baza unui raport al Curții de Conturi. În cadrul plângerii, instituția noastră s-a și constituit parte civilă în vederea recuperării unui prejudiciu de 205.533 lei.

Singura măsură legală și normală era sesizarea Parchetului, demers pe care Primăria l-a inițiat imediat. Orice alte ipoteze răspândite în spațiul public, voit sau din ignoranță, pot induce în eroare opinia publică.

Primăria Municipiului Târgoviște a procedat cu respectatea întocmai a procedurilor legale. Îi asigurăm pe târgovișteni că această situație nu afectează în niciun fel activitatea administrației publice locale, iar zecile de investiții pe care le avem în derulare vor continua în același ritm susținut.’‘

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!