Premieră! Târgoviște City App, aplicație mobilă cu două roluri majore: raportare incidente și turism

Publicitate

Târgoviștea a intrat în rândul orașelor smart, odată cu aplicația oficială Târgoviște City App, lansată de Primăria municipiului.

Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.

Practic, Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice, patrimoniul cultural, până la structurile de agrement și timpul liber, dar și calendarul evenimentelor dedicat atât targoviștenilor, cât și vizitatorilor orașului.

Cum funcționează MODUL RAPORTĂRI INCIDENTE?

Târgoviște City App este prima aplicație din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecționale între cetățeni și administrația locală.

Modulul „Raportări incidente” oferă locuitorilor orașului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare și oferă posibilitatea cetățenilor de a comunica prin mesaje directe în cadrul aplicației, de a atașa fotografii și fișiere.

Astfel, târgoviștenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraș legate de o paletă diversificată de subiecte: străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități și alte probleme diverse (gen câini comunitari, liniștea publică etc).

Atenție: Pentru a asigura o comunicare transparentă și eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de telefon și adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite și nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.

Pe de altă parte, aplicația mobilă a Municipiului Târgoviște va oferi constant informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei, dar și evenimentele care se desfășoară în oraș.

Tot prin intermediul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și culturale, precum și informații despre activitățile dedicate comunității.

„Atracția săptămânii” se vrea un capitolul în care, timp de o săptămână, este evidențiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special.

Prin modulul „În apropierea ta”, cei care descarcă aplicația au posibilitatea de a găsi pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziționarea ta pe hartă.

Aplicația este deservită de website-ul cu același nume www.targovistecity.ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop.

Târgoviște City App este aplicația oficială a Primăriei Municipiului Târgoviște dezvoltată de compania Eventya și este disponibilă gratuit în: Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid sau App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!