În pragul desființării! PAS Pucioasa va dispărea de pe harta fotbalului dâmbovițean

Publicitate

Dramatism total la echipa de fotbal PAS Pucioasa! Fosta divizionară D dâmbovițeană se află în pragul desființării cu două săptămâni și jumătate înainte de startul noului campionat al Ligii a 5-a.

Cum Primăria Pucioasa nu mai este interesată să sprijine financiar echipa, aceasta, cel mai probabil, își va da în scurt timp ultimul duh! Primarul Constantin Ana a lăsat de înțeles că atâta timp cât nimeni din conducerea clubului nu a cerut ajutor în acest sens, Primăria Pucioasa nu poate ajuta componenta Ligii a 5-a.

“Nu vom mai avea echipă de fotbal. Nu e treaba mea ce se întâmplă cu ea. E un club independent de primărie. Dacă vor să continue bine, dacă nu nu. În campionatul trecut am ajutat financiar clubul din buzunarul meu, iar în noul sezon nu o mai fac. Dacă își găsesc bani să continue, dacă nu la revedere! Dacă vor ajutor trebuia să-l ceară. La mine nu a venit nimeni din conducerea clubului să-mi spună acest lucru. Cei care conduc clubul trebuie să ceară legal sprijin conform prevederilor și legilor în vigoare. Președintele Adrian Barbu nu a refăcut dosarul de refinanțare al clubului. Cum nu a făcut acest lucru, Pucioasa nu va mai avea echipă la acest nivel”, ne-a declarat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

PAS trebuia să activeze în noul campionat al Ligii a 5-a, după ce sezonul trecut a retrogradat din Liga a 4-a, terminând pe ultimul loc, cu doar 23 de puncte.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!