Polonia Keno: Una dintre cele mai pariate loterii în România

Publicitate

Pasionații de loto din țara noastră sunt destul de selectivi în ceea ce privește loteriile internaționale la care joacă. Din lista care cuprinde zeci de jocuri din toată lumea, numai câteva înregistrează un număr mare de participanți, unul dintre ele fiind Polonia Keno 20/80.

Această loterie are două ediții zilnice: Loto Polonia Multi 1 și Loto Polonia Multi 2. Românii pot paria pe ele prin intermediul agențiilor de pariuri care dețin licență emisă de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. În continuare îți vom prezenta mecanismul după care se desfășoară extragerile, precum și o strategie loto Polonia des folosită de jucătorii cu experiență.

Preț minim accesibil pentru bilete

Extragerea Polonia Multi 1 se desfășoară la ora 12:00 în fiecare zi, iar Polonia Multi 2 are loc la 22:40. La ambele ediții sunt extrase 20 de numere din 80. Agențiile din România nu au o politică sincronizată în ceea ce privește maximul de numere care pot fi plasate pe bilet. Unii operatori acceptă 15, iar alții 16. Peste tot, însă, limita superioară a sistemului ales este de 8 (de exemplu, 8/15). Prețul minim al unui bilet este de 1 leu, loteriile internaționale fiind accesibile și din acest punct de vedere. Prin comparație, un bilet la Loto 6/49 nu costă mai puțin de 10 lei.

Un alt avantaj important prezentat de Polonia Keno este că poți juca online la această loterie. Nu este obligatoriu să te deplasezi la o agenție stradală. Te loghezi pe platforma unuia dintre operatorii care oferă acest joc loto și, din numai câteva click-uri, poți plasa biletul. Tot pe acel site poți vedea și extragerea în direct, deci afli pe loc dacă ai câștigat.

Câștiguri potențiale pentru diverse sisteme

Te sfătuim să ții cont de faptul că există diferențe de cote de la un operator la altul. Pentru maximizarea profitului pe termen lung, este indicat să ai cont la agenția care oferă cotele cele mai bune. Dacă ești jucător ocazional, detaliul nu este chiar atât de important, întrucât fluctuația nu este mare.

Iată ce câștiguri potențiale oferă unul dintre operatorii de top de pe piața românească, pentru diverse sisteme jucate cu o miză de 2 lei:

  • sistem 2 din 3: câștig minim 9,21 lei, câștig maxim 27,62 lei;
  • sistem 3 din 4: câștig minim 31,90 lei, câștig maxim 127,62 lei;
  • sistem 3 din 5: câștig minim 12,76 lei, câștig maxim 127,62 lei;
  • sistem 4 din 6: câștig minim 36,19 lei, câștig maxim 542,86 lei;
  • sistem 8 din 16: câștig minim 18,50 lei, câștig maxim 100.000 lei.

Așadar, cota maximă pentru un bilet în sistem 8/16 este de 50.000. Rămâne de văzut cum găsești numerele care au cel mai mare potențial de a fi extrase.

O statistică foarte utilă

În principiu, nu te poți baza pe nimic în încercarea de a anticipa „bilele” extrase la următoarea ediție a Keno Polonia. Fiind un joc exclusiv de noroc, rezultatul unei extrageri nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în extragerile anterioare. Totuși, jucătorii s-au gândit la diverse strategii despre care cred că ar putea să funcționeze pe termen mai îndepărtat. Unii utilizează strategii de pariere bazate pe miză progresivă, combinate cu strategii bazate pe statistică.

Una dintre strategiile Loto Polonia des folosite este „Martingale”, pe bilet fiind puse numerele care corespund următoarelor observații:

  • 29% din numerele câștigătoare au ieșit și în extragerea precedentă;
  • 44% din numerele câștigătoare au ieșit în măcar una din ultimele două extrageri;
  • 58% din numerele câștigătoare au ieșit în măcar una din ultimele trei extrageri.

Așadar, nu este vorba despre niște numere fixe, ci despre numere care se schimbă după fiecare extragere, în funcție de succesiunea rezultatelor. Nu trebuie să ții tu evidența extragerilor. Există softuri care fac acest lucru. Ție îți rămâne doar să calculezi miza potrivită (care este dublată după fiecare bilet necâștigător) și să te distrezi în timp ce îți încerci norocul.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!