Poliţiştii au făcut razie în Târgovişte

Foto arhivă
Publicitate

În ziua de 18 ianuarie, în intervalul orar 12.00 – 16.00, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au organizat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.

Astfel, polițiștii au controlat 135 de autovehicule și au verificat 206 persoane. În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.175 de lei și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier. Din totalul amenzilor, 9 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991 și 74 pentru nerespectarea regulilor de circulație. De asemenea, au fost reținute 21 de permise de conducere.

  • Polițiștii din Moreni au acționat pe raza de competență pentru asigurarea climatului de legalitate a mediului de afaceri. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale și au fost confiscate 1.360 de țigarete a căror proveniență nu a putut fi justificată.
  • În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale desfășurată de polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa, au fost aplicate 28 de amenzi, în valoare de 5.290 de lei și a fost confiscată catitatea de 0.2 m³ de lemn, pentru care nu existau documente justificative de proveniență și transport.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!