Polițist bătut şi ameninţat cu moartea de un golan chiar în mașina de poliție

Publicitate

Ştefan Khalil
Revoltător! Un polițist a fost bătut, scuipat și amenințat cu moartea de un golan, chiar când acesta se afla în mașina de poliție. Potrivit presei locale, totul s-a întâmplat pe 16 aprilie, când un bărbat din Dorohoi, în vârstă de 30 de ani a băut peste măsură și a început să facă scandal.

Conducerea localului a sunat la 112, iar un echipaj de poliție și jandarmerie a venit la fața locului. Bărbatul a devenit și mai agresiv când a văzut oamenii legii, ba chiar pe unul dintre polițiști l-a scuipat și l-a lovit și amenințat cu moartea. În cele din urmă, scandalagiu a fost imobilizat și dus la secție. În autospeciala de poliție, bărbatul l-a lovit pe polițistul care stặtea pe scaunul din față, în dreapta șoferului, cu piciorul în cap, în timp ce el era pe bancheta din spate.
La secție, bărbatul a continuat să fie agresiv și s-a dat cu capul de pereți, a stricat un cuier și i-a amenințat în continuare pe polițiști. În ciuda comportamentului agresiv, judecătorii au respins cererea de arestare a bărbatului și a fost lăsat în libertate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!