Poftiți în paradisul lalelor din Dâmbovița! O simfonie de culori și parfumuri puteți admira pe un câmp din Pătroaia Deal, în perioada 6 aprilie -12 mai

Sursă foto: Facebook Blooms Experience
Publicitate

Eveniment inedit în județul Dâmbovița, la Pătroaia Deal, unde la finalul săptămânii și apoi până pe 12 mai  veți putea admira o „mare colorată” de lalele.

Blooms Experience vă așteaptă la o escapadă memorabilă în mijlocul naturii, unde veți putea admira cu ochii și cu sufletul peste 600 de soiuri de lalele.

Un câmp întreg – 30.000 de metri pătrați de culoare, parfum de primăvară, un spectacol floral ce cu siguranță vă va încânta.

„Alăturați-vă nouă într-o călătorie incredibilă prin universul fascinant al lalelelor! Între 6 aprilie și 12 mai, vă așteptăm să descoperiți splendoarea și farmecul naturii la Blooms Experience, unde am plantat nu mai puțin de 1,5 milioane de bulbi și am creat un spectacol floral ce te va încânta din plin!

De la nuanțe luminoase de galben și roz, la culori intense de roșu și mov, fiecare rând de lalele este o simfonie de culori și parfumuri.

Blooms Experience este destinat să ofere o experiență inedită și interactivă pentru toți cei ce își doresc să se bucure de frumusețea efemeră a primăverii.

Așadar, marcați-vă calendarul și alăturați-vă nouă între 6 aprilie și 12 mai pentru a experimenta magia lalelelor la Blooms Experience! Nu uitați să invitați și prietenii și familia pentru a împărtăși împreună această experiență de neuitat!”, anunță organizatorii.

Locul: Parcela P5FR+29, Pătroaia-Deal 137174.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!