Plecați cu copiii la Marea Neagră? Există un accesoriu foarte util: brăţara de vacanţă!

Publicitate

Aveți copii și ați hotărât să ajungeți în această vară și pe Litoral? Atunci este bine să știți că, de oriunde ați proveni, pentru siguranța copilului dumneavoastră și certitudinea că el nu se va rătăci sau pierde pe plajă ori în stațiune puteți apela la ”brățara de vacanță”.

Pentru al optulea an, Radio Constanţa continuă și vara aceasta proiectul „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de vacanţă”. Voluntarii vor împărţi brăţări pe plajă, care le pot fi de folos familiilor care vin în vacanţă. Pe ea se pot trece elemente de identificare, cum ar fi numărul de telefon al părintelui şi numele copilului. În momentul în care cel mic se rătăceşte pe plajă, el poate fi găsit mai uşor cu ajutorul brăţării care poartă numărul de telefon al părintelui.

Vara aceasta, 32.000 de brățări vor fi distribuite gratuit de echipa Radio Vacanța/Radio Constanța și de voluntarii filialei Crucea Roșie din Constanța pe plajă și în hotelurile și taberele de la mare, iar alte 30.000 vor fi oferite, tot gratuit, familiilor cu copii prin intermediul celor 574 de farmacii Alphega din toată țară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!