A plecat la pescuit și nu s-a mai întors! Un bărbat de 70 de ani din Ghinești, găsit decedat pe malul unei ape din apropierea localității

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Ghinești – comuna Sălcioara, a fost găsit decedat, joi după-amiază, pe malul unei ape din apropierea localității dâmbovițene. Bătrânul a plecat la pescuit ieri și nu s-a mai întors acasă.

Miercuri seara, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că bătrânul nu a mai revenit acasă. Din verificările efectuate a reieșit că acesta a plecat de la domiciliu său, din satul Ghinești, pentru a merge la pescuit.

A fost constituită echipa operativă, iar în urma activităților de căutare, bărbatul a fost găsit decedat pe malul unui râu.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Până în prezent, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!