Piese auto şi consumabile originale la Claunic Auto din Târgovişte. Discounturi, cadouri sau bonusuri pentru clienţii fideli

Publicitate

La magazinele Claunic Auto din Târgoviște găsiți piese auto și consumabile originale pentru mașina dumneavoastră. Oricând aveți nevoie de piese auto de schimb, de la Claunic Auto și Claunic Depozit, puteți cumpăra elemente de caroserie originale și de aftermarket, o gamă diversă de uleiuri de motor și transmisie, consumabile (filtre, becuri, ștergătoare, acumulatori, etc), la prețuri variate în funcție de calitatea dorită.

Experiența în domeniu precum și calitatea furnizorilor constituie referințe pentru calitatea produselor oferite, deoarece la Claunic Auto beneficiați de consultanță de specialitate din partea consilierilor de vânzări pentru a fi siguri că ați ales piesa potrivită ca mașina dumneavoastră să meargă impecabil. Clienții fideli primesc discounturi, cadouri sau bonusuri. Dacă, însă vă răzgândiți, puteți primi banii înapoi pentru că la Claunic Auto, în anumite condiții, se pot returna.

Magazinele Claunic se află în Târgoviște, pe Calea Domnească, nr. 334, și pe strada Laminorului, nr. 21B.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!