Pierdere importantă pentru AJF Dâmbovița! “Am fost amenințat. Știu motivul pentru care s-a ajuns aici. Stau și mă gândesc dacă mai e ceva bun la AJF”

Publicitate

Corpul de observatori din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița rămâne fără unul dintre cei mai corecți supervizori. Viorel Orbeci a anunțat conducerea AJF că nu mai poate continua ca observator și președinte al Comisiei de Apel, după ce întâmpinat lucruri halucinante la meciul dintre Unirea Ungureni – Roberto Ziduri (2-2), ce a contat pentru etapa a unsprezecea, din Liga a 4-a. Supervizorul a fost nevoit să plece înainte de startul jocului, după ce a fost înjurat, scuipat și amenințat de patronul echipei din Ungureni.

“De așa ceva nu am avut parte în cariera de arbitru sau de observator. Am fost înjurat , scuipat și amenințat și am preferat să plec să nu degenereze problema apărută. Din câte stiu, cel care m-a jignit este patronul echipei, atâta timp cât l-am văzut în cabina arbitrilor și stătea de vorbă cu Remus Gâlmencea, antrenorul Unirii. Știu și care e motivul pentru care s-a ajuns aici, dar nu vreau să intru în amănunte. Dar, așa se întâmplă când ești corect și își faci treaba bine. După acest incident m-am retras din AJF Dâmbovița. Nu vreau să mai respir aer cu astfel de indivizi. Am anunțat conducerea AJF despre situația mea. Trebuie să înțeleagă toată lumea decizia mea, fiindcă nu sunt legat toată viața de ceva anume. E o situație neplăcută și sunt conștient de acest lucru. Ținând seama de ce s-a întâmplat, mai presus de orice e integritatea, prezența și imaginea mea. Ideea a fost în felul următor când am acceptat să preiau președinția Comisiei de Apel: am vrut ca lucrurile să meargă în bine având în vedere ce s-a întâmplat în iarnă, când asociația a fost la un pas să fie decapitată. După ce am pățit pentru ce să mai continui acolo. Nu mai pot să stau în preajma unor astfel de indivizi. De acum înainte să stea cei care cântă osanele la AJF. Personalitatea și orgoliul nu-mi permit să trec peste așa ceva. Educația pe care o am și bunul simț de care am dat dovadă nu-mi dau voie să fac așa ceva. Stau și mă gândesc dacă mai e ceva bun la AJF. Să mai revin la AJF? Asta o să văd după alegeri și numai dacă cineva mai are nevoie de serviciile mele, dar în momentul de față nu mai pot fi acolo”, s-a exprimat Viorel Orbeci.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!