„Petrecere” de 1 Mai la Complexul Turistic de Natație. Află ce surprize au pregătit autoritățile locale pentru târgovișteni și dâmbovițeni….

Publicitate

Jocuri, muzică, demonstații și competiții sportive, cadouri și multă mișcare în aer liber! Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de autoritățile locale pentru sărbătorirea zilei de 1 Mai.

Din dorința de a promova mai mult sănătatea prin mișcare în rândul târgoviștenilor și al dâmbovițenilor, Primăria Municipiului Târgoviște a pregătit pe 1 Mai, la Complexul Turistic de Natație, o serie de manifestări menite să-i atragă pe cetățenii orașului să petreacă împreună cu cei mici câteva ore în aer liber, într-un ambient plăcut, de unde nu va lipsi distracția și voia bună. Și în acest an manifestările se concentrează în jurul demonstrațiilor sportive, dar vor fi și surprize și cadouri, în special pentru copii. Edilul municipiului, Daniel Cristian Stan, a mărturisit că manifestările care se vor organiza pe 1 Mai vor reprezenta un preambul la evenimentele care vor avea loc pe 1 Iunie, atunci când se va celebra Ziua Internațională a Copilului, dar se va deschide oficial și sezonul estival la Complexul de Natație. „Pe 1 mai, la Complexul Turistic de Natație se va organiza un eveniment care este bazat pe mișcare în aer liber. Târgoviștenii, dâmbovițenii vor avea ocazia să facă aerobic, kangoo jumps, zumba. Copiii vor beneficia de un program de jocuri distractive, vor fi prezente și personaje de desene animate. De asemenea vor fi demonstrații de lupte, judo, karate și K1. Cei mici vor primi cadouri surpriză, la zona terenurilor de sport și în zona pistelor de role și biciclete, în intervalul orar 10:00-13:00. Este un eveniment organizat de primăria Târgoviste și Complexul Turistic de Natatie, un eveniment care sunt convins că va atrage foarte multi copii, și care este ca o pregătire, ca o întâmpinare pentru ceea ce va urma pentru data de 1 iunie, când dorim să avem o deschidere festivă pentru sezonul de vară”, a dezvăluit primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!