Peste 7000 de dâmbovițeni s-au vaccinat contra coronavirusului

Publicitate

După trei săptămâni de la demararea campaniei de vaccinare anti-COVID, peste 7 000 de dâmbovițeni, din categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem privat și public- au fost imunizați.

Conform unui comunicat emis de Prefectura Dâmbovița, 711 dintre aceștia au fost vaccinați pe parcursul zilei de joi, 21 ianuarie.

Mai exact, de la debutul campaniei de vaccinare, numărul dâmbovițenilor imunizați până ieri a ajuns la 7 279.

“Conform datelor centralizate la nivelul Direcției de Sănătate Publică
Dâmbovița, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în ziua
anterioară, 21 ianuarie 2021: 711, repartizate pe cele 5 centre de vaccinare
din unitățile spitalicești, astfel:

-Târgoviște: 377 persoane

-Găești: 102 persoane

-Pucioasa: 78 persoane

-Titu: 64 persoane

-Moreni: 90 persoane.

Numărul persoanelor vaccinate în total de la debutul campaniei de vaccinare este de 7279.

Pentru înscrierea tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate împotriva COVID-19 în etapa I și a II-a este necesară programarea pe platforma online creată în acest sens (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro).

De asemenea, vă reamintim numărul unic, pus la dispoziție cetățenilor la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în colaborare cu personal din cadrul MApN: 021/ 414 44 45, care poate fi apelat din toate reţelele de telefonie mobilă şi este operabil 24 de ore din 24”, reiese dintr-o informare a Instituției Prefectului Județului Dâmbovița.

În acest moment, pe platforma de vaccinare a județului Dâmbovița, se mai pot face programări începând cu data de 7 martie. Până atunci, toate locurile au fost ocupate.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!