Persoane private de libertate, la Bursa locurilor de muncă din judeţul Dâmboviţa

Publicitate

Șase persoane private de libertate, care îşi execută pedeapsa în cadrul Penitenciarului Găeşti, au participat la Bursa locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, care a avut loc la Târgovişte.

Bursa s-a desfăşurat la Clubul Studenţilor şi au fost prezenţi 78 de angajatori, care au pus la dispoziţia persoanelor interesate 778 de locuri de muncă din domenii variate pentru absolvenţii de studii superioare, absolvenţii de studii medii şi pentru muncitorii necalificaţi.

Deţinuţii participanţi au fost informaţi cu privire la piaţa forţei de muncă şi au primit de la angajatorii prezenţi informaţii utile privind posibilităţile de ocupare a unui loc de muncă, după liberarea din penitenciar.

Scopul participării persoanelor private de libertate la acest eveniment a fost promovarea, în rândul persoanelor private de libertate calificate într-o meserie, a ofertelor locurilor de muncă vacante puse la dispoziţie de către angajatorii din Dâmboviţa, în vederea creşterii şanselor de angajare a acestora, la liberarea din penitenciar.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!