Performanță uriașă pentru un sportiv din Dâmbovița! Călin Petrișor, subofițer în Armata Română, a devenit campion mondial la kickboxing

Publicitate

Performanță uriașă pentru dâmbovițeanul Călin Petrișor: a devenit campion mondial la kickboxing!

Sportivul din Găești, antrenat de Dan Mocanu, a intrat în posesia titlului mondial ISKA, la categoria mijlocie, după o victorie spectaculoasă, la Torino, în fața a peste 5000 de spectatori, în fața ucraineanului Taras Hnatchuk, deținător al centurii. Găeșteanul a județului ajuns campion mondial, după ce și-a făcut Ko adversarul în ring.

Cotat cu șansa a doua în acest duel, Petrișor,  a început meciul în forță și, după numai câteva secunde, l-a trimis la podea pe ucrainean cu un croșeu de stânga. Sportivul din Găești a continuat ofensiva, iar de această dată a încheiat conturile definitiv, cu o lovitură asemănătoare, pentru Hnatchuk,  fiind imposibil să se mai ridice de la podea.

Titlul mondial este al doilea titlu valoros din cariera luptătorul dâmbovițean, după ce în vară cucerise centura europeană, tot după o victorie prin KO.

Călin Petrișor este și subofițer în Armată Română.

,,Trăiesc cel mai frumos moment al carierei mele. Sunt fericit că steagul României a fluturat învingător aici la Torino, iar pe viitor sper să continui cu rezultatele internaționale foarte bune”, a precizat Călin după succesul răsunător din Italia.

Pentru proaspătul campion mondial va urma pe 15 decembrie participarea în marea finală Dynsmite Fighting Show de la Galați, unde va lupta împotriva lui Valentin Mavrodin.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!